NE CONCENTRAM PE CALITATE

Parchetul masiv reprezintă acel element definitoriu al oricărei încăperi, tocmai de aceea ne-am concentrat întru-totul pe producerea acestuia de-o manieră care îmbină profesionalismul cu pasiunea.

Pasionați de lemn și de prelucrarea acestuia, însă conștienți de faptul că acesta merită tot respectul și grija noastră și în același timp trebuie să facă față celor mai exigente și diverse cereri – iată cum am pornit la drum.
Toate gamele noastre de parchet masiv sunt realizate doar din lemn de calitate, lucrate cu grijă, cu multă dăruință și de către echipe dedicate care au ani de experiență în spate.

Credem cu tărie că parchetul masiv este unul dintre elementele definitorii ale oricărei încăperi, având capacitatea de a transforma o casă rece într-un cămin cald și primitor.

În plus știm că fiecare dintre clienții noștri este diferit și prin urmare fiecare încăpere are personalitatea ei, tocmai de aceea plusăm cu faptul că fiecare dintre livrabilele noastre poartă amprenta unicității.

Fabrica de lemne reprezintă un concept nou și revoluționar în ceea ce privește producția, prelucrarea și proiectarea de produse din lemn și materiale lemnoase.

Ce oferim

Pasiunea pentru ceea ce facem, grija față de natură, precum și responsabilitatea pe care o avem față de clientela noastră, ne fac să ne dorim să fim cei mai buni, în fiecare zi.

Tratăm lemnul așa cum merită să fie tratat, cu multă grijă și respect, și îl prelucram alături de o echipă de profesionaliști care și-a dedicat ani buni din viață deprinderii meseriei care dă naștere fie unui simplu obiect de mobilier, fie unei impresionante opere de artă funcțională.

Utilizând doar lemn de fag, stejar, cireș, frasin, brad și nuc, ne facem remarcați prin finisaje unice, riguros realizate, dar și printr-o simplitate a lucrărilor care surprinde până și cei mai pretențioși ochi.

Echipa Foresta

Din dorința de a face față exigențelor, fie ele personale sau venite din partea clienților noștri, am ales cea mai nouă tehnologie de prelucrare a lemnului.

Rigoarea finisajelor, accentuarea linilor de îmbinare, unicitatea modelor, dar și rafinamentul culorilor sunt puse în evidență de tehnologii avansate ce tratează lemnul cu delicatețe și pricepere.

Căutând în permanență noi unelte și metode de a ne îmbunătății producția și modalitatea de prelucrare a lemnului, considerăm că ne poziționăm pe un loc privilegiat în fața concurenței atât de acerbe.