SERVICIILE NOASTRE
Masurare

Exactitatea face diferența și noi știm acest lucru, tocmai de aceea ne implicăm extrem de serios în ceea ce pare banal, însă se dovedește a fi extrem de important – măsurarea.

Fie că este vorba despre lemn, fie despre produsul finit (în speță parchetul masiv), echipa noastră dedicată va analiza și calcula cu grijă fiecare centimetru.

Proiectare

Începem cu mult tact și grijă încă din faza de proiectare pentru că știm cât de important este să pornești cu dreptul pentru a putea obține produse de calitate.

Echipa noastră, ce are în spate ani de experiență în domeniu, se implică trup și suflet în definirea principalelor direcții de proiectare a lemnului în funcție de ceea ce se dorește a fi obținut și continuă asiduu până în atingerea dezideratului prestabilit.

Montaj

Indiferent de lemnul din care este realizat parchetul masiv, acesta are nevoie de un anume timp de acomodare cu temperatura și umiditatea prezente în încăperea în care urmează a fi montat.

Știm toate aceste lucruri pentru că activăm în industria de prelucrare a lemnului de ani buni, tocmai de aceea vă putem oferi nu numai consultanță de specialitate, ci și o echipa dedicată care să se ocupe de întregul proces de montaj al tipului de parchet masiv ales.